Boligudlejning2017-04-11T13:39:20+00:00

Boligudlejning

Der er til Adamshøj ialt 16 boliger som udlejes. Der er for tiden ingen boliger til leje.

Adamshøj er beliggende 5 km fra Ringsted og derfor centralt beliggende tæt på transport muligheder.

Ikke langt fra byen hvor der er flere skoler, indkøb og alligevel på landet med mulighed for naturoplevelser i skov og på mark.
Som lejer af huse under Adamshøj skal du være opmærkom på at skulle gøre nogle få ting selv. I og omkring huset skal der altid være ryddet og pænt. Ukrudt fjernet og hækkene klippede. Udover dette skal du have mulighed for at udføre mindre vedligehold på huset, så som maling udvendig. Husdyr må ikke genere naboer og kun et stk ( hund eller kat ) kan man have her.

På Adamshøj kan du vinteropbevare din campingvogn eller trailer, aflåst og under tag. Vi tilbyder også opbevaring af andet: materiel for virksomheder, møbler , havemøbler m.m. Der er let tilkørsel og gode forhold i flere forskellig bygninger. Har du en virksomhed der ønsker lokaler/kontor i et smukt miljø tæt på Ringsted og motorvejen til København har vi planer om at indrette lokaler som passer din virkomhed, i nogle af de gamle landbrugsbygninger under godset. Kontakt os hvis du ønsker at drøfte mulighederne nærmere.

Se vores boliger

Der er for tiden ingen boliger til leje.

Kontakt

Har du nogle spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte os